Haemme Paloturvallisuuden projektipäällikköä

Tule vahvistamaan joukkuettamme kannattavan ja kasvavan yrityksemme paloturvallisuusalan projekteissa. Vastaat asiakasprojektien onnistumisesta niin sisällön, aikataulun ja laadun osalta. Johdat aktiivisesti projekteja, vastaat tavoitteiden selkeydestä, resursoit, valvot ja raportoit yrityksemme johdolle.
Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja kokemusta paloilmoitinjärjestelmistä, alan lainsäädännön ja määräysten tuntemista, teknistä kuvanlukutaitoa, kykyä organisoida, kykyä itsenäiseen prosessien kehittämiseen, hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä, hyviä sosiaalisia taitoa ja yhteistyökykyistä asennetta. Työssä menestymisessä eduksi on aiempi kokemus projektien vetämisestä, perusymmärrys liiketoiminnan kannattavuudesta ja omasta kyvystä vaikuttaa siihen sekä Autocad osaaminen. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa ja ajokorttia. Tarjoamme sinulle paikan kannattavasta ja kasvavasta yrityksestä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. EFS Firessä arvostamme avointa, reilua ja joustavaa ilmapiiriä sekä positiivista henkeä. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi henkilöstöetuihimme kuuluu mm. liikuntaharrastusten tukeminen ja kattavat työterveyshuollon palvelut.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen pasi.posti@elteksystems.fi Hakuaikaa on 07.10.2021 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa; Pasi Posti 040-722 0039