Perinteinen paloilmoitinjärjestelmä

Valikoimiimme saapui uusi perinteinen, erittäin kustannustehokas palojärjestelmä. Järjestelmän aivoina toimii CFP palokeskus joka on UK:n suosituin / myydyin palokeskus ja se on sertifioitu EN54-2 ja -4 standardien mukaisesti. Keskus on koteloitu pienikokoiseen muovikoteloon johon mahtuu myös varakäyntiakusto ja siinä on vakiona 4 vikavalvottua paloilmaisinryhmää, 4 vikavalvottua hälytinlinjaa, palo- ja vikareleulostulot.

Paloilmaisinsarjana uudessa CFP keskuksessa käytetään ActiV konventionaalisia paloilmaisimia. ActiV paloilmaisinsarjaan kuuluvat Optinen savuilmaisin, Multi-ilmaisin, DM-lämpöilmaisin, M60-lämpöilmaisin ja M75-lämpöilmaisin korkeammalle reagointilämpötilalle. Ilmaisimet on standardoitu EN54-5 /-7 mukaisesti paloilmoitinkäyttöön. Ilmaisimissa on kaksi hälytyksellä aktivoituvaa kirkasta led-nauhaa jotka tarjoavat hyvän paikantamisen. Ilmaisimille on ActiV asennuskanta tai releasennuskanta jossa on hyvin asennustilaa.

Hälyttimiksi uuteen konventionaaliseen järjestelmään kannattaa valita ActiV sarjan hälyttimet. Valikoimissa on sireeni ja vilkku-sireeni yhdistelmähälytin. ActiV sireenit on sertifioitu EN54-3 ja vilkut EN54-23 standardien mukaisesti.

Palopainikkeeksi CFP keskuksen ilmaisinryhmään voi valita SyCall palopainikkeen joka on varustettu rikkoutumattomalla ”lasilla” sekä hälytystä osoittavalla merkkivalolla. Valikoimasta löytyy myös tiivis SyCall palopainike. Painikkeelle on saatavilla lisävarusteena suojakansi. Painikkeilla on luonnollisesti EN54-11 sertifiointi.

Siirry tuotesivulle:  https://elteksystems.fi/tuote-osasto/paloilmoitin/konventionaaliset-jarjestelmat/cfp-paloilmoitin/

#palovaroitin #paloilmoitin #paloilmaisin #palopainike #sireeni #vilkku #EN54-2 #EN54-4 #EN54-3 #EN54-5 #EN54-7 #EN54-11 #EN54-23 #linjasaneeraus