Konventionaalinen paloilmoitinkeskus CFP, 8-paloryhmää

Konventionaalinen CFP palokeskus on nyt saatavilla myös 8 paloryhmän versiona. CFP palokeskus ActiV ilmaisimilla on erittäin kustannustehokas palojärjestelmä.

Uusi CFP 708-4 palokeskus on sertifioitu EN54-2 ja -4 standardien mukaisesti. Keskus on koteloitu pienikokoiseen muovikoteloon johon mahtuu myös varakäyntiakusto ja siinä on vakiona 8 vikavalvottua paloilmaisinryhmää, 4 vikavalvottua hälytinlinjaa, palo- ja vikareleulostulot.

Paloilmaisinsarjana CFP keskuksessa käytetään ActiV konventionaalisia paloilmaisimia. ActiV paloilmaisinsarjaan kuuluvat Optinen savuilmaisin, Multi-ilmaisin, DM-lämpöilmaisin, M60-lämpöilmaisin ja M75-lämpöilmaisin korkeammalle reagointilämpötilalle. Ilmaisimet on standardoitu EN54-5 /-7 mukaisesti paloilmoitinkäyttöön. Ilmaisimissa on kaksi hälytyksellä aktivoituvaa kirkasta led-nauhaa jotka tarjoavat hyvän paikantamisen. Ilmaisimille on ActiV asennuskanta tai releasennuskanta jossa on hyvin asennustilaa.

Hälyttimiksi uuteen konventionaaliseen järjestelmään kannattaa valita ActiV sarjan hälyttimet. Valikoimissa on sireeni ja vilkku-sireeni yhdistelmähälytin. ActiV sireenit on sertifioitu EN54-3 ja vilkut EN54-23 standardien mukaisesti.

Palopainikkeiksi CFP keskuksen ilmaisinryhmiin voi valita SyCall palopainikkeen joka on varustettu rikkoutumattomalla ”lasilla” sekä hälytystä osoittavalla merkkivalolla. Valikoimasta löytyy myös tiivis SyCall palopainike. Painikkeelle on saatavilla lisävarusteena suojakansi. Painikkeilla on myös EN54-11 sertifiointi.

Siirry tuotesivulle:  https://elteksystems.fi/tuote-osasto/paloilmoitin/konventionaaliset-jarjestelmat/cfp-paloilmoitin/

#palovaroitin #paloilmoitin #paloilmaisin #palopainike #sireeni #vilkku #EN54-2 #EN54-4 #EN54-3 #EN54-5 #EN54-7 #EN54-11 #EN54-23 #linjasaneeraus